Tigrie oko: Viac sebavedomia, menej sebakritiky

Množstvo ľudí dnes na zázračné šperky neverí, a to je chyba. V súčasnosti sú totiž dokázané blahodarne účinky takýchto šperkov, ktoré prinášajú kvantum benefitov. V tomto článku sa dočítate niečo o šperku s názvom Tigrie oko. Oplatí sa jeho kúpa?

Pravdepodobne ste sa už aj vy stretli s názormi druhých ľudí, ktorí hovorili o tom, že obyčajné šperky rozhodne nepomáhajú. Je to názor každého človeka, avšak ak to chcete tvrdiť aj vy, najskôr by ste si mali takéto produkty zaobstarať. Za vyskúšanie rozhodne nič nedáte. Skvelým riešením je náhrdelník s kryštálom, ktorý prináša širokú škálu benefitov. Samozrejme, na každého človeka môže pôsobiť inak, no vo všeobecnosti má svoje využitie v podobe dodania energie do tela.

Väčšie sebavedomie

Aj vy patríte medzi ľudí, ktorí nemajú až tak veľkú odvahu? Pravdepodobne to je spôsobené tým, že máte nižšiu úroveň sebavedomia. To sa u každého človeka líši. Vo všeobecnosti však platí, že sebavedomie je možné nadobudnúť. Každému pomáha niečo iné, no práve vy môžete vyskúšať náhrdelník Tigrie oko. Tento jedinečný výrobok spája pozemskú energiu s energiami Slnka. Taktiež zabezpečuje rovnováhu medzi energiami, akými sú jing a jang emocionálneho tela.

Aké sú hlavné vlastnosti tohto šperku? Ide najmä o pomoc pri pátraní toho, čo hľadáte. Ak sa v živote cítite sami a stratení, náhrdelník Tigrie oko vám dokáže pomôcť. Okrem iného, sebavedomie nadobudnete aj vďaka tomu, že tento šperk zbavuje pripútanosti k pominuteľným veciam. To znamená, že ak ste v minulosti niečo zlé zažili a neviete sa od toho odpútať, Tigrie oko vám aj v tomto smere dokáže napomôcť.

Zároveň podporuje nazeranie do vlastného vnútra a dodá vám pocit bezpečia. Ak teda neviete, ako zvýšiť vlastné sebavedomie, vyskúšajte tento jedinečný šperk s kryštálom. Tigrie oko si odskúšalo už nemalé množstvo ľudí a jeho účinky boli potvrdené.

Prevencia proti urieknutiu

Za najčastejšie náleziská vyššie spomínaného šperku sa považuje Západná Austrália, Barma, Južná Afrika, USA a India. V týchto krajinách sa nosil už od nepamäti a slúžil aj na ochranu človeka pred nepriateľskými myšlienkami a klebetami, ktoré boli aj v tej dobe veľmi časté.

Aj v súčasnosti sa tak môže využiť Tigrie oko na to, že bude chrániť ľudí pred možným urieknutím a planými rečami. Práve urieknutie ubližuje psychickej stránke človeka. Tigrie oko však zabezpečí správne manipulovanie s vnútornou silou a prinesie tiež nedotknuteľnosť osobnosti.

Rýchlejšie dosiahnutie cieľov

Už máte dlhšiu dobu ciele, ktoré sa vám jednoducho nedarí dosiahnuť? V tom prípade je Tigrie oko skvelým riešením aj pre vás. Pomôže vám totiž k rýchlejšiemu dosiahnutiu cieľov. To je spoločné aj s nadobudnutím vyššieho sebavedomia a so znížením sebakritiky.

Taktiež vám tento jedinečný náhrdelník pomôže s hľadaním vnútorných zdrojov vašich vlastných síl. Pri pravidelnom nosení Tigrieho oka nadobudnete viac síl a stane sa z vás sebavedomý a cieľavedomý človek, ktorý si vždy pôjde za dosiahnutím svojich cieľov.

Liečivé účinky

Okrem duševných účinkov má náhrdelník Tigrie oko aj množstvo liečivých. Ide napríklad o pomoc pri rýchlejšom prekonaní nachladnutia. Dokáže totiž telo zahriať až do takej miery, že sa z nachladnutia budete mať možnosť dostať oveľa skôr. Ak budete náhrdelník alebo prívesok nosiť priamo na hrudi, dokáže zmierniť aj astmu. Ide o pomerne vážne ochorenie, ktoré je sprevádzané mnohými nepríjemnými príznakmi. Okrem iného, Tigrie oko posilňuje zrak a zároveň aj odstraňuje možné citové blokády.

Tigrie oko je však možné prikladať aj na rôzne časti tela, pričom bude pôsobiť priamo na danú oblasť. Ak priložíte Tigrie oko na pupočnú čakru, dokáže pozitívne ovplyvniť tráviaci trakt. Ak patríte medzi ľudí, ktorí žijú podľa pravidiel vlastného sveta, Tigrie oko vám pomôže.

Vďaka tomuto šperku budete môcť prejaviť vlastnú osobnosť, charakter, ale aj názory, ktoré nebudú nikým iným odsúdené. Okrem iného, Tigrie oko vás tiež naučí rozlišovať to, po čom túžite a to, čo v skutočnosti naozaj potrebujete. V živote sa tak s mnohými situáciami budete môcť vysporiadať oveľa ľahšie.

Jednoduché rozhodovanie

Máte v hlave neustále dilemy a neviete sa pre niečo rozhodnúť? Tigrie oko vám pomôže aj v tomto smere. Vyrovnáva totiž obe mozgové hemisféry, vďaka čomu sa výrazne zvyšuje aj ich využitie. Tigrie oko má v sebe energetickú silu, ktorá sa využíva pri rozhodovaní vo veľmi dôležitých situáciách. Zároveň však účinkuje pozitívnym vplyvom napríklad na poruchu osobnosti alebo mentálnu nerovnováhu.

Kde nosiť Tigrie oko?

Pravdepodobne vás zaujíma aj to, kde je vhodné miesto na nosenie tohto jedinečného šperku. Najlepším riešením je náhrdelník s kryštálom, ktorý budete nosiť neustále na krku. Práve toto je miesto, odkiaľ sa najlepšie odráža negatívna energia od vás alebo okolia, v ktorom sa nachádzate.

Tento šperk by ste mali neustále nosiť pri sebe. Ak chcete praktizovať liečenie konkrétnych častí tela, prikladajte ho postupne na postihnutú oblasť. V prípade, že chcete obnoviť duchovné pozitívne vplyvy, mali by ste Tigrie oko priložiť na spomínanú pupočnú čakru.

V neposlednom rade je potrebné povedať, že kúpa tohto šperku sa rozhodne oplatí. Kým si ho nevyskúšate na vlastnej koži, nebudete môcť tvrdiť, ako veľmi tento náhrdelník účinný je. My však jeho vlastnosti, ktoré boli spomenuté aj v tomto článku, môžeme potvrdiť. Rozhodne tak ide o investíciu, ktorá sa oplatí z mnohých hľadísk.