Náhrdelník z krištáľu a jeho mocné účinky

Túžite po náhrdelníku, ktorý však nebude len taký obyčajný, ale práve naopak, bude vynikať v rôznych smeroch? Ak je vaša odpoveď áno, neváhajte si zaobstarať náhrdelník z krištáľu. Ten je maximálne jedinečný a prináša účinky, ktoré rozhodne oceníte v rôznych životných situáciách.

Náhrdelník z krištáľu a jeho mocné účinky

Vedeli ste o tom, že krištáľ sa považuje za najuniverzálnejší polodrahokam vôbec? Je to z viacerých dôvodov. V prvom rade ide o magické účinky, ktoré so sebou prináša a rozhodne ich nie je málo. Zároveň je o krištále známe, že dokáže neutralizovať elektromagnetický smog, čo znamená, že sa podieľa aj na vylepšení životného prostredia. V súčasnosti sa za najväčšie náleziská tohto univerzálneho polodrahokamu považujú krajiny, ako je Brazília, Madagaskar, USA, Ural a Nemecko. Výskyt krištáľu je však známy aj na území Álp.

Naša rada: Ak vlastníte aj iné kamene, neváhajte si zaobstarať krištáľ. Je totiž známy aj z toho dôvodu, že dokáže zvyšovať účinky ostatných kameňov. Už len preto sa považuje za magický a výnimočný.

Odstraňuje blokády

Ako dobre viete, v niektorých situáciách vznikajú isté blokády. Tie môžu byť spôsobené napríklad stresom, napätím, prípadne zlou energiou. Takéto blokády na vás nepôsobia dobre, preto by ste mali popracovať na ich odstránení. Výborným riešením je náhrdelník z krištáľu, ktorý má tak silnú a čistú energiu, že odstraňuje vzniknuté blokády, nesúlad duše či narušenie aury. Vy sa tak budete cítiť oveľa lepšie, najmä po tej psychickej stránke.

Dodá vám energiu

Náhrdelník z krištáľu vyniká aj veľmi silnou energiou, ktorú vám dokáže dodať. Znamená to, že sa budete cítiť ako znovuzrodení. Predsa len, v súčasnej dobe je veľké množstvo ľudí unavených, akoby bez akejkoľvek energie. Krištáľ vám ju však môže dodať a vy tak budete naplno fungovať v rôznych situáciách.

KÚPIŤ: Pletený náhrdelník z krištáľu - 19,49 EUR

nahrdelnik-krystal

Má silné ochranné účinky

Krištáľ vás môže ochrániť pred možným nebezpečenstvom. To sa môže týkať aj vašej citovej stránky. Má totiž také účinky, ktoré vás ochránia pred všetkým zlým. Náhrdelník z krištáľu tak predstavuje ochranný polodrahokam, ktorý si jednoducho zamilujete.

Zlepšuje spánok

Je dokázané, že ak si krištáľ položíte niekde v blízkosti postele, môže priniesť jasno do vašich snov. Zároveň vás tak zbaví aj nočných mor a váš spánok bude čo najviac pokojný, bez akýchkoľvek rušivých elementov. Preto, ak máte nepokojný spánok, určite popremýšľajte nad zaobstaraním si náhrdelníku z krištáľu. Môže totiž vyriešiť tento pomerne nepríjemný problém.

Ideálny do domácnosti alebo kancelárie

Ak chcete mať neustále šťastie a zažívať čo najväčšie úspechy, mali by ste si zaobstarať náhrdelník z krištáľu do domácnosti, ale aj do kancelárie. Uvidíte, že sa vám jednoducho bude viac dariť, čo rozhodne oceníte.

Najširší rozsah liečivých účinkov

Vedeli ste o tom, že krištáľ je kameň, ktorý má najviac liečivých účinkov? Už len z tohto dôvodu by ste si ho mali zaobstarať. Dokáže totiž zlepšiť celkový zdravotný stav, čo rozhodne oceníte. Pri mystických vlastnostiach to tak určite nekončí.

Zmierňuje bolesť

Náhrdelník z krištáľu je natoľko jedinečný, že ak ho budete prikladať na postihnuté miesta, dokáže do vysokej miery zmierniť bolesť. Už tak viac nebudete musieť siahať po liekoch nabitých chémiou. Univerzálny polodrahokam jednoduchým spôsobom vyrieši každú bolesť.

Pri poruche rovnováhy a závratoch

Krištáľ sa používa aj v situáciách, kedy je porušená rovnováha a kedy sú veľmi časté závraty. Má totiž mocné účinky a silu, vďaka ktorej podporuje zdravú energiu u človeka. Na vyriešenie závratov a porušenej rovnováhy postačí, ak budete náhrdelník z krištáľu prikladať priamo na šiestu čakru.

Čistí pitnú vodu

O náhrdelníku z krištáľu je známe, že dokáže očistiť od škodlivín aj pitnú vodu. Zároveň má vlastnosti, vďaka ktorým vodu dokáže energeticky nabíjať. Postup je jednoduchý. Jeden stredne veľký krištáľ postačí vložiť na noc do približne 1,5 l vody. Tá bude následne dokonale prečistená a nabitá tou správnou energiou.

Biely kremeň – predstavuje mier

Náhrdelník podobný krištáľu je aj biely kremeň. Ten symbolizuje mier, čistotu, poctivosť a najmä úprimnosť. Je veľmi nápomocný, a to aj v tých najťažších situáciách. Zároveň vyniká silnými a mocnými účinkami, vďaka čomu si získal veľkú priazeň.

Vedeli ste, že: Biely kremeň sa označuje aj ako mliečny? Je totiž v nepriehľadnej bielej farbe, ktorá je maximálne unikátna. Častokrát sa spája aj s korunnou čakrou, pričom najznámejšie náleziská sú v Indii, Brazílii, Srí Lanke a Rusku.

Upokojuje myseľ

Ako dobre viete, v súčasnej dobe sa čoraz viac objavujú situácie, ktoré sú pomerne nepríjemné a zároveň aj komplikované. Takéto negatívne faktory vplývajú zle na našu psychiku. Práve preto je náhrdelník z bieleho kremeňa veľmi potrebný. Zmierňuje napätie, stres a dokáže upokojovať myseľ.

KÚPIŤ: Náhrdelník z bieleho kremeňa HEXAGON - 11,49 EUR

nahrdelnik-z-bieleho-kremena

Pomáha pri liečbe chrípky

Náhrdelník biely kremeň je výborným riešením aj v prípade liečby chrípky. Je o ňom totiž všeobecne známe, že ochraňuje organizmus pred nachladnutím. Zároveň zmierňuje hnev, prináša vnútorný pokoj a podporuje celkovú telesnú regeneráciu.

Ak si zaobstaráte tento jedinečný náhrdelník, posilní sa tým aj vaša energia, koncentrácia a vitalita, pričom budete mať väčšiu chuť učiť sa.

Preto neváhajte a zaobstarajte si aj vy jeden z týchto jedinečných náhrdelníkov. Majú účinky, ktoré jednoducho stoja za pozornosť a dokážu posilniť váš celkový zdravotný stav. Sú skutočne jednotkou na trhu a zaručene vám prinesú vytúžené výsledky. Rozhodne sa tak ich kúpa oplatí a ich používanie taktiež.