Labradorit: Kameň meditácie, intuície a ochrany aury

Existuje veľké množstvo kameňov, minerálov a polodrahokamov, no len málo z nich je naozaj tak účinných. Veľmi známym a obľúbeným kameňom je napríklad labradorit, ktorý so sebou prináša mystické, ale aj liečivé účinky.

Labradorit má aj bohatú históriu, nabitú mnohými zaujímavosťami. Napríklad, vedeli ste o tom, že tento jedinečný kameň má názov podľa východného pobrežia Labrador? To sa nachádza priamo v Kanade. Priamo na tomto ostrove bol už v roku 1770 objavený misionármi.

Na základe krajiny pôvodu rozlišujeme dva hlavné druhy labradoritu. Prvým je spektrolit, ktorý sa považuje za najcennejší. Vyniká spektrom rôznorodých farieb, pričom bol objavený vo Fínsku. Druhým známym druhom je Bytownit. Ten má názov po známom kanadskom meste Bytown.

Zaujímavosť: Labradorit bol spočiatku veľmi významným kameňom najmä pre Eskimákov. Tí mu totiž pripisovali mocné liečivé účinky. Legenda hovorí, že práve Eskimáci prirovnávali farby labradoritu k polárnej žiare. Aj vďaka tomu je tento jedinečný kameň dodnes tak uznávaný a výnimočný. Za najväčšie náleziská sa považuje Kanada, Austrália, Ukrajina, USA, Nórsko, Mexiko, Grónsko a Madagaskar.

nahrdelniky-banner (1)

Najznámejšie mystické vlastnosti labradoritu

Náhrdelník z labradoritu vyniká aj mnohými mystickými vlastnosťami, ktoré sú zaručené a maximálne účinné. Potvrdilo ich už aj množstvo ľudí, ktorí si tento náhrdelník zaobstarali. Po istej dobe jeho vlastnenia sa postupne začnú preukazovať vlastnosti, ktoré jednoducho stoja za pozornosť. Toto sú tie najznámejšie!

Podporuje intuíciu, meditáciu a auru

Vo všeobecnosti platí, že labradorit symbolizuje meditáciu, intuíciu a auru. To znamená, že vás v týchto oblastiach dokáže podporiť vždy, keď to budete potrebovať. Intuícia je veľmi dôležitá a rozhodne ju budete potrebovať podporiť v mnohých životných situáciách.

Prináša šťastie

Vedeli ste o tom, že náhrdelník z labradoritu dokáže priniesť do vášho života veľkú dávku šťastia? Ak pociťujete, že sa vám už dlhšiu dobu v ničom nedarí, zaobstarajte si labradorit. Ten má totiž v sebe istú moc a energiu, ktorú dokáže premeniť na hotové šťastie. Zažijete samé úspechy nielen v práci, ale aj v osobnom živote.

krystaly-a-kamene-bannery (1)

Napomáha v ťažkých chvíľach

Nie je nič nezvyčajné, že človek často zažíva ťažké chvíle, ktoré sú veľmi vypäté a stresujúce. Labradorit je v tomto smere skutočne unikátny, pretože dokáže napomôcť aj vo chvíľach, ktoré sú pre vás ťažké.

V takýchto situáciách si vďaka labradoritu môžete spomenúť aj na tie pekné zážitky z vášho života. Aj v ťažkých chvíľach sa tak budete s istými vecami vedieť vysporiadať oveľa ľahšie, čo rozhodne oceníte. Jednoducho povedané, labradorit vás posilní vo všetkých smeroch.

Odstraňuje duševné blokády

Ak budete nosiť náhrdelník z labradoritu neustále pri sebe, dlhodobo a pravidelne, môže napomôcť aj pri odstránení jednotlivých blokád. Tie vznikajú z hneď niekoľkých dôvodov. Napríklad, keď máte v sebe nahromadeného množstvo stresu, napätia a ste neustále pod tlakom. Blokády môžu byť aj vzťahové, ak ste v živote zažili nejakú nepríjemnú situáciu. S vysporiadaním vám však jednoducho pomôže náhrdelník z labradoritu, ktorý je jednotkou na trhu.

Podporuje kreatívnu stránku

Kreativita je veľmi špecifická a mala by sa rozvíjať pravidelne a dlhodobo. Bez nej by sa totiž rozmýšľalo len veľmi ťažko, či už sa to týka pracovného alebo osobného života. Spôsobov, ako podporiť kreativitu je viac, no my poznáme jeden zaručený. Labradorit obsahuje energiu a účinky, ktoré sú schopné podporiť kreatívnu stránku vášho zmýšľania.

Naša rada: Ak si zaobstaráte náhrdelník z labradoritu, máte vyhraté. Nielenže podporí vašu kreativitu, zároveň vás bude viesť k uskutočneniu predstáv a cieľov, ktoré ste si vysnívali. Ľahšie a najmä rýchlejšie si splníte všetky vaše túžby, a to vďaka vlastneniu labradoritu – jedinečného kameňa s veľkou silou.

SRDCE náhrdelník z labradoritu: len 14,99 EUR

178-1_labradorit-nahrdelnik

Silné liečivé vlastnosti labradoritu

Labradorit má silné liečivé vlastnosti, ktoré napomáhajú v rôznych smeroch v oblasti zdravia. Napríklad, podporuje presnosť vyjadrovania, a to v prípade, že sa nosí na krku. Ak máte problém so správnym vyjadrovaním, ktoré je potrebné v bežných životných situáciách, ale aj v škole či práci, mali by ste nosiť tento kameň vždy pri sebe. Samozrejme, má aj ďalšie jedinečné liečivé účinky, ktoré oceníte. O aké ide?

Chráni pred nachladnutím

Chrániť sa pred nachladnutím je niekedy skutočne nemožné. Najmä v situáciách, kedy nastáva chrípkové obdobie, počas zimných mesiacov či v momentoch, kedy máte oslabenú imunitu. Náhrdelník z labradoritu vám však napomôže aj v tejto oblasti.

Ochraňuje organizmus pred nachladnutím do vysokej miery, vďaka čomu si získal obrovskú priazeň. Zároveň dokáže zmierniť pocity chladu, čo oceníte najmä počas zimných mesiacov a mrazivých dní či nocí.

Úspešne lieči reumatizmus

Reuma je pomerne závažné ochorenie, ktoré postihuje najmä kĺbové štruktúry. Vyznačuje sa vysokou bolestivosťou, ktorá je veľmi nepríjemná. Dokázalo sa, že voda z labradoritu dokáže úspešne liečiť reumatizmus. To je skutočný prevrat, pretože liečba tohto ochorenia je dosť komplikovaná. Labradorit sa vďaka tomu využíva aj v rôznych liečebných zariadeniach.

naramky-banner (1)

Ďalšie jedinečné účinky

Samozrejme, týmito účinkami labradoritu to nekončí. Tento jedinečný kameň totiž dokáže znižovať vysoký krvný tlak, stabilizovať srdcový rytmus a tiež ochrannú auru. Zároveň je nápomocný pri zmierňovaní bolestí chrbta a kostí. Vďaka labradoritu sa tak budete cítiť ako znovuzrodení. Nabití energiou, šťastím a pozitívnymi myšlienkami.